pasta sallad

Det här är en av mina favorit måltider under sommaren! de är att vi kockar pasta o tar massa saker man har hemma så får man sen välja va man vill ha på just sin sallad :D!!
/Datti
 

Flashmob på medborgarplatsen

Förra veckan så var dansskolan (Lasse kühlersdansskola) jag går på med i en flashmob i sammarbete med Pumasync som är Pumas nya parfym som luktar riktigt gott ;)
här är den :D
 
/Datti
 
 

Midsommar 2013


Modeller:Alice och Ellen
Kransen har jag gjort ;)
 
/Datti
 
 
 
 

brottet

 
 

i förrgår då jag var med Saga o Karro
/Datti

dansen efter skolavslutningen

/Datti
 

Hägg

/Datti
 

konfirmation

jag har uinga fina bilder på mig så tyvärr :/
 
/Datti
 

på resturang

 

skolavslutning

den här skolavslutningen var lite känslosammare än vanligt, eftersom att nästan alla bra lärare från vårt lärar lag ska sluta och att några från vår klass kommer sluta.
Men jag hoppas att allt kommer lösa sig (även fast våran rektor börjat tänka väldigt snett)
Jag hade i alla fall ett bra år i 8:an och även fast folk sa att de skulle bli så stressigt i åttan så kände jag inte av den stressen alls! Jag slappna av och kommer ha rätt många minnen där ifrån hoppas bara  nian blir lika bra.
Det är flera i min klass som funderat på att byta o även jag men eftersom de är sista året så är det lika bra o stanna, det är så mysigt här och så får vi hoppas att de nya lärarna blir lika bra!
Men jag vill bara tacka för ett fint åt i 8:an!
 
 
 
/Datti
 

mentorsgrupp 8:2

/Datti
 

Snart är det sommarlov!!Blev lite kontisgt på detta då kortet är taget då jag nästan är ut i spagat och Martin är precis klar med sitt hopp 
¨Dags att gå ut på äventyr!¨

Igår så var jag Martin och Alex i Hummlegården  tror jag de heter. Det va lite tråkig himmel ibörjan men sen kom solen och då måste man jue såklart passa på o ta några ¨dansbilder¨ och andra foton :) i alla fall så har det varit så skönt varmt d senaste dagarna och hoppas det fortsätter så under sommaren oxå :)!
/Datti
 
 
 
 
RSS 2.0