Klättra

 
 
 
 
 
 Varje år så blommar det i Kungsträdgården och jag älskar det lika myket varje gång, det är så vackert!(vilket inte bara jag tycker) I år så klättrade jag även upp i ett av träden för att testa något annat och de var väldigt många irriterade och ilskna reaktioner jag fick från de äldre och medelåldersmänniskorna. Så himla tråkigt för träd (för mig) är till för att klättra i om du kan. Jag har alltid klättrat i träd och plötsligt för att det är blommor på så är det dåligt. De va inte så att jag stod och såga ned trädet!
 /Datti
 
 P.S. Hoppas bilderna blev bra för min dator visar bilderna ljusare för mig på datorn än va de egentligen är på mobilen och andra datorer.

Hoppas farfar dör

Hejsan!

Längesen! Men nu skriver jag! 
Är i slutet på Påsklovet och det har varit skönt med lov, för skolan tar kål på än med alla nationella proven och gymnasievalet.
Men vad har jag gjort under lovet da?
jag har pluggat nått kolosalt för våra lärare är så snälla och ger oss uppgifter under lovet :)

Sedan så var jag på inspelning i två dagar inför en ny serie som ska spelas på svt-play som heter "Hoppas farfar dör" där huvudkaraktärerna är William Spetz ,Christoffer Nordenrot och Claudia Galli. om ni vill läsa mera är länken här http://www.svt.se/hoppas-farfar-dor/
Där så är jag med i ett av avsnitten och spelar Gabriels (William spetz) flickvän Alice.Och jag hoppas de blev bra 
fick se lite av första avsnittet och den verkar riktigt bra!De är så duktiga skådisar speciellt William som jag fick spela med han är helt underbar både som skådis och människa. Han ger så himla mycket energi så det är inte klokt. 


Missa inte premiären på
Svt-play den 4 Maj!! 
Kram
/Datti

RSS 2.0